2022. február 1., kedd

MIÉRT LEHET A NITRIL KESZTYŰ NAGYON VONZÓ MÁS GUMIKESZTYŰKHÖZ KÉPEST?

Az elmúlt években, ahogy az orvostudomány és a gazdaság más területei fejlődtek, az egyéni védőfelszerelésekre egyre nagyobb szükség lett. Lehetővé teszi az egészségügyi személyzet számára, hogy biztonságosan végezhessék feladataikat anélkül, hogy egészségüket veszélyeztetnék. A védőkesztyűkre már évek óta nagy a kereslet, mivel a kezek bőre a legérzékenyebb a káros és agresszív vegyi anyagoknak és az antibakteriális védelemnek való kitettségre. Az ezen az oldalon található szakértői vélemények szerint a nitril kesztyűk rendkívül védelmet nyújtanak, és az emberi életben számos területen felhasználhatók.


Milyen helyzetekben alkalmazható a nitril kesztyű?

A nitril kesztyű egy mesterséges gumiból, az olajiparban keletkező hulladéktermékből készült védőkiegészítő. A nitril kesztyűk elviselik a szélsőséges hőmérsékleteket, valamint a nagy mechanikai igénybevételt. Ezt követően könnyen visszanyerik eredeti formájukat, ami a termék egyik meghatározó tulajdonsága.


Különleges tulajdonságaik miatt a nitril kesztyűk rendkívül alkalmazkodóképesek, és számos iparágban használják őket, például a gépiparban, a sofőrszolgálatban, az olajfinomító iparban, a vegyiparral kapcsolatos iparágakban, a poligráfiában, a fafeldolgozásban, a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben, az élelmiszer- és kozmetikai iparban, valamint alapvetően az orvosi ipar minden területén. A nitril védőfelszerelések az alkalmazástól függően eldobható vagy újrafelhasználható áruként használhatók.


Különböző sűrűségük ellenére mindegyikük vegyszerálló, olaj- és benzinálló, hipoallergén, és többek között ellenáll a vegyi gőzöknek.

Érdekel miért hatásos még a nitril kesztyű? Tájékozódj az Egészség figyelőn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt az érettségi

 Gyakran gondolunk a vizsgákra! Itt az idő hogy tételeket is böngésszünk. Kidolgozott érettségi tételek